Profil af Rieva Design

Virksomheden startede som en enkeltmandsvirksomhed i 1991, hvor hovedaktiviteten var salg af computere og tilbehør.
I de efterfølgende år blev software udvikling en stadig større del af virksomheden, samtidigt med at hardware salget blev nedprioriteret.
Den 1. oktober 2000 blev alle aktiviteter med hardwaresalg stoppet og i stedet blev der koncentreret på software udvikling. Samtidigt blev virksomheden registreret som et anpartsselskab og antog det nuværende navn.

Rieva Design har fire faste konsulenter, men også et netværk af freelance konsulenter er tilknyttet virksomheden. Dette gør driftsomkostningerne lave og sikrer stor fleksibilitet når vi skal arbejde for vores kunder.

Vi har flere års erfaring indenfor mange områder af software udvikling og kan, i kraft af vores netværk, tilbyde en konsulent til stort set hvilken som helst teknik der nu måtte kræves.
Dette kombineret med vores ansvarsfølelse og fleksibilitet har bragt os på banen i flere virksomheder, også de større af slagsen.

Vi påtager os at løse alle opgaver og oftest til en yderst fordelagtig pris, da det mest af alt gælder om at tilfredsstille vores kunder og dermed ekspandere.

Vores motto:
"Alt kan laves"