Maj 2002

 

27. Maj
TDC har nu fået re-etableret vores gamle telefon nummer. Eventuelle opkald til vores midlertidige nummer vil blive besvaret af en telefonsvarer, der oplyser om vores gamle nummer.


Tlf.: 48 481 481

 April 2002

 

1. April
Rieva Design har fået ny adresse og i denne forbindelse har vi måtte udskifte vores telefon nummer midlertidigt. Vi regner dog med at TDC magter at få deres nummer portabilitet til at virke snarest, hvorefter vores gamle telefon nummer vil komme i brug igen.


Vores nye adresse er:
Pibe Møllevej 16
3400 Hillerød
Midlertidig tlf.: 48 22 90 88

 Februar 2002

 

11. Februar
Rieva Design har indgået en samarbejdsaftale med endnu en konsulent virksomhed, hvormed videndatabasen for alle virksomheder omfattet af aftalen udvides i større omfang. Aftalen er gensidig og kan skræddersys til specifikke projekter.


Aftalen betyder at både virksomheden og Rieva Design kan tilbyde
konsulentydelser indenfor et teknologisk bredere spektrum og samtidigt øges kapaciteten af konsulenttimer til det dobbelte.
Således kan Rieva Design nu også tilbyde udvikling i Delphi, men også C++ samt Active Server Pages i langt højere grad.

 Januar 2002

 

6. Januar
Udover enkelte software
produkter og konsulentydelser, er Rieva Design ved at gå ind på markedet for mobil overvågning og alarmering. Det første produkt bliver i øjeblikket planlagt og en udviklingsaftale er indgået med en pilot kunde. Produkterne vil blive brandet under navnet Rieva Security.


Produktet vil i første fase kun omfatte alarmering. En lokal GSM enhed og tilknyttede sensorer vil kunne fås i standard version, samt i en trådløs, radiobaseret version.
Fremtidige sensorer der anvender Bluetooth™ teknologien er planlagt at blive udviklet parallelt.

 December 2001

 

17. December
Aktiviteterne i Rieva Design intensiveres nu og nye produkter er i støbeskeen.


Virksomheden har fået en ressource til, således at flere af de planlagte produkter fra skuffen, nu kan påbegyndes.